een afspraak maken


U kunt elke werkdag van 08:00 - 12:30 en 16:00 - 17:00 uur bellen om een afspraak te maken, visite aan te vragen of indien u een vraag heeft.

Onze assistentes vragen altijd om de reden waarom u een afspraak wilt maken. Dit is essentieel om de urgentie van uw vraag in te kunnen schatten, alsmede hoeveel tijd er ongeveer nodig zal zijn om uw probleem op het spreekuur te bespreken. Tevens kan de assistente u mogelijk alvast enige tips geven hoe u voorlopig het beste met uw probleem om kunt gaan.

Het is belangrijk dat u beseft dat de assistentes èn medisch geschoold zijn èn gebonden zijn door de medische geheimhoudings plicht. U kunt hen dus veilig vertellen waar het om gaat.

Het is mogelijk dat uw vraag in eerste instantie met een telefonisch advies geregeld kan worden. Het is voor veel (al dan niet kleine) kwalen heel goed mogelijk om eerst met een zelfzorg-advies te volstaan. De adviezen die wij geven zijn onderbouwd door professionele standaarden. U kunt ook voordat u belt eens kijken op onze site bij de NHG-patiënten folders. Hier vindt u ook veel nuttige tips hoe om te gaan met de meest voorkomende klachten en kwalen.